Huisregels & Voorwaarden Villa Catharina.

Huisregels Villa Catharina
Geachte gasten, wij vragen uw aandacht voor onderstaande punten;

1. Bij de villa op het landgoed mogen maximaal 6 auto’s geparkeerd staan. 

2. Niet parkeren voor de toegangspoort, dit i.v.m. hinder in noodsituaties.

3. 1 Huisdier is welkom. Uw huisdier dient buiten ons landgoed, aangelijnd te zijn. Ongelukjes van uw huisdier in de tuin, dienen door uzelf opgeruimd te worden. Gasten na u dienen hier geen last van te hebben. Uw huisdier dient welopgevoed te zijn en geen schade aan de inboedel en of tuin te veroorzaken.
Uw huisdier is overigens NIET welkom in de slaapvertrekken en boven op de overloop!

Ook is uw huisdier niet welkom in de wellnessruimte.

Wij hebben geen voorzieningen zoals manden, dekens, voerbakken etc. voor uw huisdier. U dient hiervoor uw eigen spullen mee te nemen.

4. Het is verboden te roken in de villa en in de wellnessruimte.

Het nuttigen van drank en of spijzen is bij de Pooltafel niet toegestaan.

Ook het piekeren is verboden.

Eventuele schade of bevuiling zal volledig verhaald worden. Kosten van een nieuw laken bedragen Circa € 500.-

5. Het is heerlijk een cd’tje te draaien, na 22.00 uur genieten van de rust.

6. Vuur mag alleen in de openhaard binnen en buiten en in de Hottub.

7. Kaarsen gezellig, openhaard ook, maar laat ze niet onbeheerd achter.

8. Gasten zijn welkom, maar bezoek hiervan dient vooraf aan ons kenbaar gemaakt te worden.

Het verzwijgen van extra personen en of huis( dieren) zonder deze vooraf te melden, zal verrekend worden via de sepa machtiging.


Het is niet toegestaan dat uw (dag)bezoek blijft overnachten.

Onze villa is uitsluitend voor recreatieve doeleinden bestemd.U mag de villa niet anders gebruiken dan waarvoor deze bestemd is, d.w.z. niet bedoeld voor het vieren van feestjes & partijen etc., etc. in de ruimste zin van het woord.

Het maken en produceren van beeldmateriaal voor commerciële doeleinden is zonder schriftelijke toestemming van de verhuurder niet toegestaan.

Het gehuurde mag niet zonder schriftelijke toestemming van de verhuurder worden onderverhuurd.

Het gehuurde mag geen locatie zijn voor commerciële activiteiten, tenzij vooraf met schriftelijke goedkeuring van de verhuurder.

Nooddeuren/ uitgangen zullen ten alle tijden toegankelijk moeten blijven, voor uw eigen veiligheid.

Het gebruik hiervan anders dan in noodgevallen is niet toegestaan.

Het gebruik van alle faciliteiten en voorzieningen geschiedt volledig op eigen risico, hieraan kunnen geen claims en of rechten worden ontleend.

Het is het niet toegestaan 1 of meerdere tenten, vouwwagens, caravans etc. in of bij de villa te plaatsen zonder schriftelijke toestemming van de verhuurder.

9. Het door u gehuurde bedlinnen, bent u verplicht te gebruiken.
Het is niet toegestaan het bedlinnen en overig beddengoed mee naar buiten te nemen.

Bij vertrek dient u het gebruikte bedlinnen* van de bedden te halen en evenals het bad- en keukenlinnen in de wasmand in de bijkeuken te leggen.

* Uitzondering voor diegene die voor het VIP Pakket hebben gekozen.

10. Meubilair etc. voor binnen dient ook binnen in huis te blijven.

11. Meubilair mag niet verplaatst worden.

12. Vaatwasmachine/ Vuilnisbak dient voor vertrek leeg te zijn, evenals de koelkast.

13. Container voor uw huisvuil kunt u vinden in de naastgelegen ruimte naast de wellness ruimte. Glaswerk gelieve zelf naar een glascontainer in de buurt te brengen. Dichtsbijzijnde glascontainer staat in Aalten.

14. De villa wordt NIET verhuurd aan groepen jongeren / studenten.

Indien de huisregels niet worden nageleefd, behouden wij ons het recht voor deze, geheel of gedeeltelijk, met de borg te verrekenen.


Wij wensen u een heel prettig verblijf op het Landgoed. Wij danken u voor uw
medewerking en begrip en voor vragen kunt u ons altijd contacten.

Wat is niet inbegrepen in de eindschoonmaakkosten?

Villa Catharina wordt door een professioneel schoonmaakbedrijf schoongemaakt. Wij proberen onze schoonmaakkosten zo laag mogelijk te houden. Dit is soms best moeilijk daar niet alleen de villa, maar óók de sauna, wellnessruimte én de hottub na elke wissel wordt schoongemaakt.

Helaas komt het steeds vaker voor dat mensen hun huisvuil, een volle vaat, lege flessen, nog opgemaakte bedden etc. na vertrek in de woning achterlaten.

Het is voor het schoonmaakbedrijf tijdrovend en erg vervelend niet direct te kunnen beginnen met hetgeen waarvoor ze gekomen zijn.

Om niet elke gast met een verhoogde schoonmaakprijs te confronteren, hebben wij besloten alleen voor diegene die de woning niet volgens onze huisregels hebben achtergelaten, de extra schoonmaakkosten van de borg in te houden.

Dit houdt in:

*huisvuil/lege flessen in de woning achterlaten € 10,--. Glaswerk dient zelf naar de glascontainer te worden gebracht.

*gebruikt bedlinnen niet van de bedden € 2,50 p/bed

afgehaald* m.u.v. het VIP pakket

*vaatwasser vol € 5,--

Wij hopen op uw begrip hiervoor en hopen deze inhoudingen nooit te hoeven toepassen.

Omgekeerd geldt dit natuurlijk ook. U mag van ons kwaliteit en deugdelijkheid verwachten. Mochten er tijdens uw verblijf mankementen of problemen zijn, laat ons dit nog tijdens uw verblijf weten zodat wij er direct iets aan kunnen doen/verhelpen.

Algemene bepalingen:

Borg

De borgsom bedraagt € 350,--. Hiervoor tekent u het sepa formulie en machtig  u ons indien er schade is het bedrag in te houden van uw bankrekening. 

Bij gebreken behouden wij ons het recht voor deze met het sepa formulier te verrekenen zolang de reparatie nog niet is opgelost.

Bij schades welke hoger uitvallen, behouden wij ons het recht voor deze op de huurder te verhalen.

Bij het niet melden van ontstane schade of gebreken tijdens uw verblijf en constatering hiervan bij nacontrole van de woning en waarbij een bedrijf moet komen om de schade te herstellen, stellen wij u voor de te maken kosten van herstel of reparatie verantwoordelijk.

Klachten of suggesties

Ondanks onze zorg, is het mogelijk dat u een klacht of suggestie heeft. Geef deze tijdig aan ons door zodat wij onze service en kwaliteit kunnen behouden en/of kunnen verbeteren en er nog tijdens uw verblijf iets aan kunnen doen.  Klachten die pas worden gemeld bij vertrek, worden niet meer in behandeling genomen. 

Gasten zijn aansprakelijk voor ontstane schade tijdens verblijf en verplicht dit per omgaande te vermelden, ook schades veroorzaakt door medegasten etc. Schades/breuk etc., reeds bij aankomst aanwezig of zichtbaar, dienen gelijk bij aankomst gemeld te worden. Achteraf melden van schades/breuk etc. kunnen wij niet meer herleiden/toekennen en komen voor rekening van de huidige huurder.

Aansprakelijkheid

Wij zijn NIET aansprakelijk voor: schade en/of letsel, ontstaan als gevolg van het verblijf op ons terrein; schade en/of letsel ondervonden door het gebruik van de op het terrein aanwezige faciliteiten.

Wij kunnen geen aansprakelijkheid aanvaarden van geluidsoverlast, hinder etc. ondervonden tijdens het verblijf in en om de woning veroorzaakt door derden in de breedste zin des woords.

Wij kunnen niet aansprakelijk gesteld worden indien tijdens uw verblijf faciliteiten onklaar raken en/of het buiten gebruik zijn van faciliteiten en/of voorzieningen.

Wel zullen wij natuurlijk onze uiterste best eventuele reparatie/herstelwerkzaamheden z.s.m. uit te (laten) voeren.

Algemeen voorbehoud

Prijzen zijn inclusief gas, elektra, water en een houtpakket afgestemd op de duur van uw verblijf, maar exclusief toeristenbelasting, bedlinnen of VIP pakket, schoonmaakkosten en de borgsom.

Op onze tarieven zijn prijswijzigingen voorbehouden en fouten/vergissingen in ons Zoek & Boek systeem zijn niet bindend.

Reservering

Reserveren van onze woningen kan online en rechtstreeks via internet info@onthaastenindeachterhoek.nl of telefonisch 0544-379744 of 06-55897045. Indien wij uw boeking handmatig voor u moeten verzorgen berekenen wij hiervoor Euro 15,-- handelings- en administratiekosten.

Betaling

Bij reservering dient 30% van de huursom per Ideal bij boeking te worden betaald. (Pas dan is uw reservering definitief). Het restantbedrag dient uiterlijk vier weken voor aanvang van de huurperiode op onze bankrekening te zijn bijgeschreven.

Bij last minute boekingen korter dan vier weken voor aanvang, dient het restantbedrag ook gelijk te worden voldaan.

Annulering

U dient zelf zorg te dragen voor een annulerings- en/of reisverzekering.
Onze regels t.a.v. Annulering zijn:

Bij annulering van 2 maanden of langer voor uw huurperiode, berekenen wij 30 % van de totaalsom.

75 % huurprijs van de totaalsom binnen 2 maand voor aanvang van uw huurperiode.
100 % huurprijs van de totaalsom binnen 1 maand voor aanvang van uw huurperiode.

Aankomst en vertrek

Op de dag van aankomst kan tussen 16.00 uur & 17.30 uur het gehuurde object betrokken worden. Bij aankomst op ons receptie adres, Parallelweg 10-24, 7137 PE LIEVELDE. Hier ontvangt u de sleutel en de afstandsbediening voor de toegangspoort en andere voor u van belang zijnde informatie.

Op de dag van vertrek dient U uiterlijk voor 10.00 uur het gehuurde object te hebben verlaten en de sleutel weer op het receptie adres te hebben afgeleverd.

Bij voortijdig vertrek of verlate aankomst kan geen aanspraak op restitutie worden gemaakt.

Bewoning

Gebruik en bewoning maximaal door 10 volwassenen.

(Hierin zijn 2  kinderen tot max. 2 jaar, gebruik makend van de aanwezige babycamping bedden, niet meegerekend.)

De huurder op wiens naam de bevestiging staat is de hoofdhuurder en derhalve aansprakelijk ook voor zijn of haar eventuele medehuurders. De huurovereenkomst is persoonlijk en het is niet toegestaan onze woning geheel of gedeeltelijk aan anderen (onder) te verhuren of in gebruik te nemen. De hoofdhuurder dient zelf de sleutel van de gehuurde woning op het receptie adres op te halen. Tevens zal een kopie van het legitimatiebewijs op het sleuteladres worden gemaakt.

Hottub

De Hottub wordt bij elke wissel schoongemaakt en ververst met schoon leidingwater en gechloreerd. Gedurende het verblijf dient u zelf chloortabletten in de chloordobber te doen, teneinde het water te onderhouden. Bij een verblijf langer

dan 1 week, wordt het water tussendoor voor u vervangen.

Zwembad (en hottub gebruik en veiligheid)

Gebruik van het zwembad. De eigenaar/verhuurder is NIET verantwoordelijk in geval van een ongeluk of verdrinking.

Laat nooit zonder toezicht een persoon/kind dat niet kan zwemmen in de buurt van het zwembad of de hottub komen.

Houdt uw kind(eren) altijd in het oog.

Het gebruik is geheel op eigen risico.

Duiken is niet toegestaan. ( diepte is 1,50 meter)

Het zwembad is om in te zwemmen.

De “skimmerbakjes “  (aan de achterkant van het zwembad in het tegelwerk, met de doorzichtige deksels) dienen dagelijks geleegd te worden ( bladeren, takjes,  insecten etc.)

Zorg dat u schoon bent alvorens te zwemmen.

Shampooresten in het haar, zonnebrand/bodymilk/olie etc. zorgt voor ernstige vervuiling van het water, graag vooraf douchen.

Glaswerk/eten in het zwembad is niet toegestaan. Laat ook geen glaswerk staan op de rand van het zwembad. Breuk hiervan leidt tot ongelukken.

In geval van nood kunt u het alarmnummer 112 bellen en het volgende adres doorgeven: Lichtenvoordsestraatweg 57,

7121 RB  AALTEN of belt u ons.

Wij wensen u veel zwemplezier toe.

Huisdier

Één huisdier is welkom, mits vooraf overlegd en tegen betaling van € 5 per nacht.

Wij gaan ervan uit dat uw huisdier geen overlast veroorzaakt ten aanzien van onze villa de tuin, de omwonenden en de inboedel van de woning intact laat. Uw huisdier is NIET welkom in de slaapkamers boven en in de wellnessruimte.

Ongelukjes van uw huisdier  in de tuin, dient U zelf op te ruimen.

Wij hebben geen voorzieningen zoals manden, dekens, voerbakken etc. voor uw huisdier. U dient hiervoor uw eigen spullen mee te nemen.

Roken

Roken is in onze Villa en bijgebouwen niet toegestaan. Peuken etc. gelieve niet op de grond te gooien maar in de daarvoor bestemde asbak buiten uit te drukken.

Voorbehoud

Indien bovenstaande huisregels niet worden nageleefd, behouden wij ons het recht voor de borg geheel of gedeeltelijk in te houden.

Wij danken u voor uw medewerking en wensen u een heel aangenaam en onthaast verblijf toe.