Onthaasten creatief

Wil je tijdens je verblijf bij Onthaasten in de Achterhoek creatief bezig zijn?

Wij werken samen met een creatieve duizendpoot. Zij kan desgewenst ook op locatie komen, maar ook in haar atelier kun je, in overleg met haar, de mooiste dingen maken. Haar atelier is een plek om heerlijk te ontspannen en onder begeleiding een kunstwerk te maken.

In het atelier kun je creatieve workshops volgen zoals schilderen in diverse stijlen, als pop art, abstract of juist intuïtief. Je kan collages maken en beelden van paverpol of speksteen. Er is zoveel mogelijk….te veel om op te noemen.

Creatief zijn of ervaring hebben? Dat hoeft helemaal niet! Je hoeft niet creatief te zijn om mooie dingen te maken. De creativiteit komt vanzelf naar boven in het atelier waar de sfeer gezellig en ongedwongen is.

Onthaasten, geen tijd in de gaten houden. Een middag, ochtend of avond creatief onthaasten en met een prachtig kunstwerk naar huis gaan. 

Workshops vanaf Euro 27,50 per persoon wanneer de groep uit minimaal 4 personen bestaat. Inclusief koffie, thee, wat lekkers en het materiaal.

De workshops duren meestal een uur of 3.

Graag vooraf reserveren.

Onthaasten creatief
Onthaasten creatief
Op het park
Workshops vanaf Euro 27,50 per persoon

Meer Actie en Avontuurlijk, Entertainment en Ontspannen en Recreatie

Onthaasten Prive Wellness

Al onze vakantiewoningen zijn standaard voorzien van de volgende Privé Wellness mogelijkheden; Hottub, Sauna, Sunshower, enz..

Onthaasten Massages op locatie

Geniet van een heerlijke ontspannende massage op locatie in uw eigen vakantiehuis. Pure luxe!

Onthaasten Beauté

ONTHAASTEN IN DE ACHTERHOEK ARRANGEMENT Eens heerlijk de tijd voor jezelf nemen of samen met je vriendin(nen) genieten van een aangenaam arrangement speciaal voor Onthaasten samengesteld in Lichtenvoorde.

Onthaasten Visagie

Make-up workshop visagie. Gezellig met vriendinnen je mooi maken voor bv. een feestelijke aangelegenheid. Iedereen leert hoe en waarom en waarmee zij zich het mooiste kunnen opmaken.

Onthaasten actief

Onthaasten wandelen. Onthaasten is bewust kiezen voor ontspanning. Wandelen is ontspanning. De Achterhoek is een prachtig wandelgebied. De afwisseling van landschap is groot en zo is er voor elk wat wils.

Onthaasten Ontbijt

Bij echt onthaasten hoort een ontbijtservice! Wakker worden en uw tafel wordt gedekt door uw eigen Butler! De butler ontbijtservice van Onthaasten in de Achterhoek

Onthaasten op de fiets

Heerlijk genieten op de onthaasten fiets. Leuke routes fietsen langs mooie kerkepaden, door de Achterhoekse bossen & het rustieke coullissen landschap.

Megapret

Megapret is een buiten en binnenspeeltuin waar voor groot en klein van alles te beleven valt. Wanneer je opzoek bent naar een leuk en betaalbaar dagje weg dan bij je bij ons op de juiste plek. Van een dagje uit met de familie tot schoolreisjes, verjaardagsfeestjes en groepsuitjes.

Boeren golf, golven tussen de koeien Kaasmakerij

Naast Boerenkaas is Boerengolf hét handelsmerk van Kaasboerderij Weenink. Boerengolf is geschikt voor iedereen, ongeacht leeftijd of sportieve aanleg.

Scooters en andere voertuigen

Motorette biedt u de exclusieve mogelijkheid om een echte Italiaanse Vespa scooter te huren en daarmee de mooie Achterhoek te ontdekken. Zonder helmplicht

Welgelegen Restaurant & Bootshuis

STADSCAFÉ Kom gewoon langs of spreek af. Praat bij, lach en geniet. Van pure gezelligheid en sfeervolle allure. Start je dag met een espresso of latte. Sluit ‘m af met een cocktail of biertje. En een heerlijke bitterbal. Proef ook al die andere trendy klassiekers. Vier het leven en pluk je geluk.

Onthaasten Classic Cars

Heeft u iets speciaals te vieren, en zoekt u een bijzonder vervoermiddel? Wij verzorgen onvergetelijke momenten met onze collectie Classic Cars met privé chauffeur . Bentley S1 uit 1957, Sand over Sable. Daimler V8 uit 1967, Old Englisch White. Daimler XJ uit 1979, West Minster Blue. In 2016 verwachten wij nog een witte VW Kever cabrio uit 1973, zonder chauffeur te kunnen aanbieden.