Wat is er te doen in de omgeving?

15 Resultaten

Onthaasten Beauté

ONTHAASTEN IN DE ACHTERHOEK ARRANGEMENT Eens heerlijk de tijd voor jezelf nemen of samen met je vriendin(nen) genieten van een aangenaam arrangement speciaal voor Onthaasten samengesteld in Lichtenvoorde.

Megapret

Megapret is een buiten en binnenspeeltuin waar voor groot en klein van alles te beleven valt. Wanneer je opzoek bent naar een leuk en betaalbaar dagje weg dan bij je bij ons op de juiste plek. Van een dagje uit met de familie tot schoolreisjes, verjaardagsfeestjes en groepsuitjes.

Pannenkoekenhuis & Openlucht museum

Achterhoekse gastvrijheid verpakt in sfeervolle ambiance. Dat is Erve Kots, van pannenkoek, ijs tot een gerecht van de uitgebreide dinerkaart.

Boeren golf, golven tussen de koeien Kaasmakerij

Naast Boerenkaas is Boerengolf hét handelsmerk van Kaasboerderij Weenink. Boerengolf is geschikt voor iedereen, ongeacht leeftijd of sportieve aanleg.

Historie tweede wereld oorlog

Het museum werd in mei 1981 voor het eerst opengesteld voor publiek als resultaat van tien jaar onderzoek en voorbereiding. Een prachtig museum voor jong en oud.

Scooters en andere voertuigen

Motorette biedt u de exclusieve mogelijkheid om een echte Italiaanse Vespa scooter te huren en daarmee de mooie Achterhoek te ontdekken. Zonder helmplicht

Zwemparadijs in Bocholt D

Een betoverende waterwereld en een saunaweide die u in vuur en vlam brengt! Alles is aanwezig om heerlijk te zwemmen en lekker te zweten in de sauna."

Eten & uitgaan Lievelde

Wijngaard Wijndomein Besselinkschans is de locatie voor een Rondleiding, Excursie, Wijnproeverij, Personeelsuitje, Team Building, Wijn Arrangementen U leert alles over wijnen

Restaurant de Leeuw

Proef de Achterhoek alle seizoenen,

Loco Lievelde

Loco eten en drinken in Lievelde (voorheen HCR Reijrink) ligt aan de weg Groenlo - Lichtenvoorde pal naast het spoor bij station Lievelde. Sinds 1932 is het karakteristieke pand het trefpunt van de Achterhoek waarbij zowel het hotel, café-restaurant, als de zaal en terras een uitnodigend gebaar maken naar iedere voorbijganger. De mix van een veelzijdige a la carte kaart en een toegankelijke formule waarbij u kunt genieten van reuze spiesen uit onze speciale spiesengrill maakt een van elke gelegenheid en culinair feestje.

Welgelegen Restaurant & Bootshuis

STADSCAFÉ Kom gewoon langs of spreek af. Praat bij, lach en geniet. Van pure gezelligheid en sfeervolle allure. Start je dag met een espresso of latte. Sluit ‘m af met een cocktail of biertje. En een heerlijke bitterbal. Proef ook al die andere trendy klassiekers. Vier het leven en pluk je geluk.

Restaurant Belle Fleur

Geniet van het beste… …Geniet bij Belle Fleur Graag tot ziens bij Belle Fleur! Het is voor ons een compliment om u als gast te mogen begroeten

Servicetheater Skopein Winterswijk

De leukste bioscoop in de regio! Lekker borrelen en snacken tijdens de film!

Golfclub ’t Lohr

dé korte golfbaan van de Achterhoek! Iedereen kan bij ons terecht om te golfen.

Albert Heijn Lichtenvoorde

Supermarkten in de buurt van de vakantiehuizen van Onthaasten in de Achterhoek