1. Zoek & Boek
  2. Onthaasten in de Achterhoek - Luxe wellness vakantiehuizen
  3. Vakantiehuizen
  4. Last minute
  5. Over Onthaasten
  6. Privé Wellness
  7. Contact

Wellness vakantiehuis met hottub?

Wellness vakantiehuizen met Privé hottub

De hottub kan het hele jaar door gebruikt worden.

Door de jaren heen zijn hottubs steeds populairder geworden. Bij de wellness vakantiehuizen van Onthaasten in de Achterhoek is het dan ook mogelijk om heerlijk te ontspannen in je eigen Privé Wellness vakantiewoning met hottub. 

De hottub bestaat inmiddels al vele jaren. Oorspronkelijk komt de hottub uit Arctische gebieden rondom de Noordpool. De mensen gebruikten de hottub daar om zichzelf op te warmen van de extreme kou in deze gebieden. De hottubs werden met hout opgestookt. Bij Onthaasten in de Achterhoek worden de hottubs opgestookt met geperste hardhout blokken. Wanneer de hottub op de gewenste temperatuur is, is het heerlijk genieten van de warmte van het water.

De uitvoering van de hottub is inmiddels iets veranderd, maar het principe blijft hetzelfde. Onthaasten in de Achterhoek heeft gekozen voor mooie aluminium hottubs. Deze hottubs zijn gemakkelijk schoon te maken en hygiënischer dan de houten hottubs. 

Onthaasten in de hottub

Lekker vanuit uw eigen, warme buitenbad kijken naar de sterrenhemel, onder het genot van een heerlijk glaasje, of lekker nagenieten van de IR-Sauna op de buiten loungebank. Bij Onthaasten in de Achterhoek is dit allemaal mogelijk.

Het voordeel van de houtgestookte hottubs ten opzichte van een jacuzzi is dat deze geluidsvrij is en veel natuurlijker. Ook het water vervangen is veel sneller dan bij een jacuzzi.

Elke gast heeft gegarandeerd vers water!

Houtgestookte privé hottub bij al onze vakantiehuizen

De houtgestookte hottub kunnen het gehele jaar door gebruikt worden, of het zomer of winter is, dat maakt voor het gebruik niets uit.  

Genieten van de geur, het geluid van de natuur, het vlammende houtvuur kijken naar de sterren aan de hemel. Puur genieten!

Ervaar deze unieke combinatie van (outdoor) Wellness en Achterhoekse gastvrijheid op een bijzonder mooie locatie omgeven door een uniek natuurgebied op een kleinschalig vakantiepark in de Gelderse Achterhoek, waar onthaasten en ruimte nog vanzelfsprekend is.

 

Instructievideo hottub