wellness vakantiehuis de Goudvink heeft zowel een hottub een finse sauna, een sunshower, overdekt terras met loungebank. Ideaal voor vriendinnenweekend, een familieweekend, of een wellness weekendje weg in de mooie Gelderse Achterhoek
Genieten in de hottub bij onthaasten in vakantiehuis
wellness vakantiehuis de Goudvink heeft zowel een hottub een finse sauna, een sunshower, overdekt terras met loungebank. Ideaal voor vriendinnenweekend, een familieweekend, of een wellness weekendje weg in de mooie Gelderse Achterhoek
Genieten in de hottub bij onthaasten in vakantiehuis
hottub overdekt bij de tortelduif
aukje van ginneken geniet in de tub bij Onthaasten in de Achterhoek

Wellness vakantiehuis met hottub?

 
  1. Vakantiehuis met hottub
  2. Wellness weekend
  3. Ontspannende vakantie

Wellness vakantiehuizen met Privé hottub

De hottub kan het hele jaar door gebruikt worden.

Door de jaren heen zijn hottubs steeds populairder geworden. Bij de wellness vakantiehuizen van Onthaasten in de Achterhoek is het dan ook mogelijk om heerlijk te ontspannen in je eigen Privé Wellness vakantiewoning met hottub

De hottub bestaat inmiddels al vele jaren. Oorspronkelijk komt de hottub uit Arctische gebieden rondom de Noordpool. De mensen gebruikten de hottub daar om zichzelf op te warmen van de extreme kou in deze gebieden. De hottubs werden met hout opgestookt. Bij Onthaasten in de Achterhoek worden de hottubs opgestookt met geperste hardhout blokken. Wanneer de hottub op de gewenste temperatuur is, is het heerlijk genieten van de warmte van het water. Een overnachting met privé hottub is een echte aanrader om te genieten van ontspannen weekendje weg. 

De uitvoering van de hottub is inmiddels iets veranderd, maar het principe blijft hetzelfde. Onthaasten in de Achterhoek heeft gekozen voor mooie aluminium hottubs. Deze hottubs zijn gemakkelijk schoon te maken en hygiënischer dan de houten hottubs. 

Onthaasten in de hottub

Lekker vanuit jouw eigen, warme buitenbad kijken naar de sterrenhemel, onder het genot van een heerlijk glaasje, of lekker nagenieten van de IR-Sauna op de buiten loungebank. Bij Onthaasten in de Achterhoek is dit allemaal mogelijk. De vakantiehuizen met privé wellness faciliteiten zijn ideaal. 

Het voordeel van de houtgestookte hottubs ten opzichte van een vakantiehuisje met jacuzzi is dat deze geluidsvrij is en veel natuurlijker. Ook het water vervangen is veel sneller dan bij een jacuzzi. Elke gast heeft gegarandeerd vers water! Een huisje met hottub in de Achterhoek is een perfecte locatie voor een romantisch weekendje weg.

Houtgestookte privé hottub bij al onze vakantiehuizen

De houtgestookte hottubs kunnen het gehele jaar door gebruikt worden, of het zomer of winter is, dat maakt voor het gebruik niets uit. Geniet van de geur, het geluid van de natuur, het vlammende houtvuur en kijk naar de sterren aan de hemel. Puur genieten!

Ervaar deze unieke combinatie van (outdoor) Wellness en Achterhoekse gastvrijheid op een bijzonder mooie locatie omgeven door een uniek natuurgebied op een kleinschalig vakantiepark in de Gelderse Achterhoek, waar onthaasten en ruimte nog vanzelfsprekend is. Een vakantiehuisje met hottub is zo geboekt en staat helemaal voor je klaar bij aankomst, er ervaar compleet ontspanning!

Zoek & Boek
 

Vakantiehuizen met privé hottub:

 
Vakantiehuis met hottub