Vakantiehuis met sunshower
sunshower in alle wellness vakantiehuizen
Vakantiehuis met sunshower
sunshower in alle wellness vakantiehuizen
Wellness vakantiehuizen met sunshower

Wellness vakantiehuis met sunshower?

 
  1. Sunshower
  2. Hottub
  3. Sauna
  4. Wellness

Vakantiehuis met Sunshower

Onthaasten onder de Sunshower

Heerlijk en gemakkelijk bijkleuren terwijl je onder de douche staat? Dat is mogelijk met de Sunshower. Veel vakantiewoningen van Onthaasten in de Achterhoek beschikken over een Sunshower. Een Sunshower is eigenlijk een soort zonnebank onder de douche.

Onthaasten onder de Sunshower

Zonlicht is goed voor je gezondheid (mits goed gedoseerd). Met een juiste, lage, dosis UV-licht wordt het lichaam gestimuleerd om de zo belangrijke vitamine D aan te maken. Het resultaat? Je voelt je energieker en krijgt een gezonde kleur. Het warme infraroodlicht ontspant, stimuleert de bloedsomloop en verlicht pijn. En dit allemaal onder het genot van een warme douche. Dit is pure ontspanning!

En bij Onthaasten in de Achterhoek kan je dus alle seizoenen van het jaar, een kleurtje op doen en genieten van de warmte van de zon. 

 

Vakantiehuisje met wellness

De Achterhoek is een ideaal gebied om te genieten van een relaxweekendje weg met 2 personen of met meer personen. De vakantiehuizen met Sunshower van Onthaasten in de Achterhoek zijn zeer geschikt voor een wellness vakantie. De luxe en mdderne huisjes beschikken namelijk ook over een hottub en sauna. Je lichaam zal door deze combinatie van wellness faciliteiten weer vol energie zijn na een weekendje weg in een vakantiehuis met Sunshower. 

Massage bij het vakantiehuisje

Daarnaast is het ook nog mogelijk om te kiezen voor een massage aan huis. De professionele masseuses komen dan naar jouw vakantiewoning, op deze manier kan je in totale privacy genieten van een heerlijke massage. Er zijn verschillende massages, voor elk wat wils. Altijd al willen leren hoe je een goede massage kan geven? Dan is er een massageworkshop waar je aan kunt deelnemen, waar je alle kneepjes van het vak meteen kunt uitproberen.

 
Zoek & Boek

Introductievideo Sunshower

 
vakantiehuis met sunshower