Bekijk onze beoordelingen

411 beoordelingen
 1. 7,8

  Op zich alles, voor de rest: kijk even bij tips

  Juni 2020 - Gezinnen -  verbleef in De Koolmees 5-persoons

 2. 7,8

  Geen recensie achtergelaten

  Juni 2020 - Familie -  verbleef in De Brittenburg 4-persoons

 3. 9,3

  De hoeveelheid privacy. De fijne welness mogelijkheden. De mooie goed uitgeruste keuken. Uitstekende bedden, ook heerlijke dekbedden. Mooi sanitair. Verschillende zitmogelijkheden binnen en buiten. Mooie grote tuin. Ruime parkeerplaats bij het huisje. Duidelijke instructies in de infomap.

  Juni 2020 -  verbleef in De Lindenburg 6-persoons

 4. 8

  Heerlijk grote eigen buitenruimte om te relaxen

  Juni 2020 - Familie -  verbleef in De Goudvink 6-persoons

 5. 7,3

  Geen recensie achtergelaten

  Juni 2020 - Familie -  verbleef in De Lindenburg 6-persoons

 6. 8

  De vriendelijke ontvangst toen we aankwamen en ook bij vertrek. De kleinschaligheid van het park zonder faciliteiten zoals restaurant, speeltuin etc. De omgeving, het gemoedelijke van de Achterhoek :) De ligging van het huisje waarin wij verbleven was super!!!!

  Juni 2020 - Familie -  verbleef in De Kastanje 5-persoons

 7. 8,1

  De tuin is super groot en direct aan het bos, echt heerlijk. Veel gras dus de kleintjes konden lekker spelen. Ook staat er een super fijne jacuzzi in de tijn, dat was een feest.

  Juni 2020 - Familie -  verbleef in Het Roodborstje 4-persoons

 8. 8,5

  Leuk huisje met alles erop en eraan. Netjes prachtig uitzicht en de hottub was heerlijk.veel gebruik van gemaakt. Ruime tuin veel privacy. Ook de hond vond het helemaal geweldig. Kortom wij hebben een heerlijk pinksterweekend gehad en ook prachtig weer dus dat zat ook mee.

  Juni 2020 - Familie -  verbleef in De Essenburgh 6-persoons

 9. 8,3

  Wij vonden met name leuk dat het erg kleinschalig was, direct gelegen in een mooie natuurlijke omgeving, met toch winkels op fietsafstand. Daarnaast is het heerlijk rustig, zijn de huisjes erg comfortabel en modern ingericht. De hottub en de tuin met uitzicht zijn gewoon uniek en super-de-lux. Dat maakt het net even anders dan andere.

  Mei 2020 - Familie (met kinderen) -  verbleef in De Koolmees 5-persoons

 10. 8,2

  We hebben heerlijk gehad alles goed alleen geen kast beneden voor je kleren en als er een zwembad in je tuin zou zijn dan is het een ultieme vakantie maar we hebben echt genoten xxx

  Mei 2020 - Gezinnen -  verbleef in De Noteboom 6-persoons