Geniet van een heerlijke ontspannende massage op locatie in uw eigen vakantiehuis. Pure luxe!

Prijzen:

massage 45 minuten: Euro 47,50

massage 60 minuten: Euro 60,--

Massage vindt plaats op locatie.

Overzicht verschillende mogelijkheden:

AYURVEDISCHE MASSAGE
Deze oud-Indiase lichaams massage is al meer dan 5000 jr. oud en staat beschreven in de Ayurveda.(Ayus = leven en veda = kennis.) In India is deze massage nauw verweven met het gezinsleven en wordt al op zeer jonge leeftijd aangeleerd.

De behandeling is gebaseerd op het herstel van onze energiebalans. Spanningen of gezondheidsklachten ontstaan als die balans verstoord is. De Ayurvedische massage wordt geroemd om haar preventieve werking.  Zij stimuleert belangrijke processen zoals de bloedsomloop, het lymfe-stelsel, opname van voedingstoffen, doorbloeding van de organen en uitscheiding van gifstoffen.

De massage werkt stress verminderend, het lichaam wordt krachtiger en zuiverder en minder vatbaar voor ziekten.

De methode is zeer geschikt om gewoon even helemaal te ontspannen en optimaal te “Welnessen”.

Bij de massage wordt gebruik gemaakt van een verwarmde natuurlijke basisolie aangevuld met een etherische olie. Deze olie bevat alle heilzame vitaminen en belangrijke stoffen, die door de huid worden opgenomen.


VOETREFLEXZONE MASSAGE
Bij deze massage worden de zones op de voeten gemasseerd die verbonden zijn met de organen in ons lichaam. Zij heeft een heilzame en ontspannende werking en behandeld “heel de mens”.

Soms kunnen (emotionele) spanningen en/of stress zo erg op je inwerken dat het zich fysiek gaat uiten d.m.v. klachten. Door deze geblokkeerde energie weer vrij te maken en te laten stromen, krijgt het lichaam de kans zich weer te herstellen en te helen.

Om tot volledige ontspanning en rust te komen wordt de massage afgerond met behulp een natuurlijke basisolie, aangevuld met etherische olie.


COMBINATIE
Een combinatie van massage behandelingen zijn ook mogelijk b.v.:
Een voetreflex behandeling in combinatie met een nek en schouder massage. Een hoofd massage in combinatie nek schouder en rug massage.


WORKSHOP HOOFDMASSAGE
Een massage is leuk om te geven en heerlijk om te krijgen. Bovendien is het goed voor de gezondheid en kunnen klachten afnemen of zelfs verdwijnen. Een massage werkt erg rustgevend en preventief.
 
Met je vriendinnen, je partner, familie een workshop hoofdmassage volgen? Dat kan. De workshop duurt ongeveer 2 1/2 uur en wordt in uw eigen vakantiewoning gegeven. Hierbij leert u een eenvoudige hoofdmassage te geven op een gewone stoel. Door wat u hebt geleerd in de praktijk te brengen bij uw vriendin/partner/familie etc. Het geven van een hoofdmassage wordt eerst voorgedaan, waarna u dus direct het geleerde in de praktijk kunt brengen. 
 
De kosten voor deze workshop bedragen euro 25 p/persoon.

Op het park

Meer Wellness, Ontspannen en Recreatie en Entertainment

Onthaasten Prive Wellness

Al onze vakantiewoningen zijn standaard voorzien van de volgende Privé Wellness mogelijkheden; Hottub, Sauna, Sunshower, enz..

Onthaasten Beauté

ONTHAASTEN IN DE ACHTERHOEK ARRANGEMENT Eens heerlijk de tijd voor jezelf nemen of samen met je vriendin(nen) genieten van een aangenaam arrangement speciaal voor Onthaasten samengesteld in Lichtenvoorde.

Onthaasten Visagie

Make-up workshop visagie. Gezellig met vriendinnen je mooi maken voor bv. een feestelijke aangelegenheid. Iedereen leert hoe en waarom en waarmee zij zich het mooiste kunnen opmaken.

Onthaasten creatief

Wil je tijdens je verblijf bij Onthaasten in de Achterhoek creatief bezig zijn?

Onthaasten actief

Onthaasten wandelen. Onthaasten is bewust kiezen voor ontspanning. Wandelen is ontspanning. De Achterhoek is een prachtig wandelgebied. De afwisseling van landschap is groot en zo is er voor elk wat wils.

Onthaasten Ontbijt

Bij echt onthaasten hoort een ontbijtservice! Wakker worden en uw tafel wordt gedekt door uw eigen Butler! De butler ontbijtservice van Onthaasten in de Achterhoek

Boeren golf, golven tussen de koeien Kaasmakerij

Naast Boerenkaas is Boerengolf hét handelsmerk van Kaasboerderij Weenink. Boerengolf is geschikt voor iedereen, ongeacht leeftijd of sportieve aanleg.

Zwemparadijs in Bocholt D

Een betoverende waterwereld en een saunaweide die u in vuur en vlam brengt! Alles is aanwezig om heerlijk te zwemmen en lekker te zweten in de sauna."

Welgelegen Restaurant & Bootshuis

STADSCAFÉ Kom gewoon langs of spreek af. Praat bij, lach en geniet. Van pure gezelligheid en sfeervolle allure. Start je dag met een espresso of latte. Sluit ‘m af met een cocktail of biertje. En een heerlijke bitterbal. Proef ook al die andere trendy klassiekers. Vier het leven en pluk je geluk.

Onthaasten Classic Cars

Heeft u iets speciaals te vieren, en zoekt u een bijzonder vervoermiddel? Wij verzorgen onvergetelijke momenten met onze collectie Classic Cars met privé chauffeur . Bentley S1 uit 1957, Sand over Sable. Daimler V8 uit 1967, Old Englisch White. Daimler XJ uit 1979, West Minster Blue. In 2016 verwachten wij nog een witte VW Kever cabrio uit 1973, zonder chauffeur te kunnen aanbieden.