Onthaasten in de Achterhoek - Luxe wellness vakantiehuizen
Hottub met uitzicht
Groepsaccommodatie de Heidebloem Lievelde
Vriendinnenweekend met hottub
LAST MINUTE VAKANTIE
Romantisch verblijf voor 2 personen met hottub

Last minute

  • Luxe en privé wellness bij je vakantiehuis
  • Sauna, sunshower en hottub of jacuzzi
  • Privé zwembad en privacy

Pré zomer genieten

kom tot rust in de Achterhoek
Meer

VAKANTIEHUIS MET PRIVE ZWEMBAD

Verwarmd zwembad en meer 🍀
Meer

Juli en augustus

Plan nu je zomerverblijf☀️
Meer

Last minute genieten in de Achterhoek

Er eventjes tussenuit met z'n tweetjes of met je gezin om weer ontspannen thuis te komen? Of een heerlijke lange vakantie met alle luxe om je heen voor jezelf? Relaxen in de hottub met je lief, bijkomen in de sauna of wellicht wel vanuit je vakantie woning een midweekje werken én ontspannen tegelijk. Onze wifi is uiteraard gratis en de wellness faciliteiten die bij de woning horen, zijn onbeperkt te gebruiken. Hout voor de hottub is inclusief. Wij hebben géén gezamenlijke voorzieningen. U heeft onze woning helemaal voor uzelf, een heerlijke, grote tuin en alle bijbehorende faciliteiten lekker privé. 

Uw last minute vakantie in de Achterhoek

Bent u op het allerlaatste moment op zoek naar een vakantiehuisje in de Achterhoek? Zelfs last minute kunt u altijd bij ons terecht. Bij Onthaasten in de Achterhoek bieden wij u een ontspannen en luxe vakantie in een heerlijk wellness huisje. Kom bij ons vier seizoenen genieten: elk jaargetijde kent haar eigen charme en is prachtig in de Achterhoekse natuur. Uzelf verwennen en uw innerlijke batterij weer even opladen móét af en toe gewoon. En wanneer lukt dit nu beter dan tijdens een wellness vakantie? Last minute bieden wij altijd wellness huisjes mét een sauna, sunshower en hottub of jacuzzi: dat is pas ultiem genieten van een last minute in de Achterhoek! Wij heten je alvast welkom in onze gezellige en sfeervolle wellness vakantiehuizen. Ervaar de weldaad van Onthaasten in de Achterhoek!

Last minute genieten met wellness

Ziet u het al voor zich? Uzelf in de hottub of jacuzzi, genietend van de heerlijke geur, het geluid van de natuur, het vlammende houtvuur en de sterren aan de hemel? En daarna heerlijk ontspannen in uw eigen sauna? Tijdens uw last minute vakantie bij Onthaasten in de Achterhoek is het allemaal mogelijk!