1. Luxe wellness huisjes in de Achterhoek
  2. Sauna, sunshower en hottub of jacuzzi
  3. Altijd last minute acties

Last minute naar de Achterhoek

Bent u op het allerlaatste moment op zoek naar een vakantiehuisje in de Achterhoek? Zelfs last minute kunt u altijd bij ons terecht. Bij Onthaasten in de Achterhoek bieden wij u een ontspannen en luxe vakantie in een heerlijk wellness huisje. Kom bij ons vier seizoenen genieten: elk jaargetijde kent haar eigen charme en is prachtig in de Achterhoekse natuur. Uzelf verwennen en uw innerlijke batterij weer even opladen móét af en toe gewoon. En wanneer lukt dit nu beter dan tijdens een wellness vakantie? Last minute bieden wij altijd wellness huisjes mét een sauna, sunshower en hottub of jacuzzi: dat is pas ultiem genieten van een last minute in de Achterhoek! Wij heten je alvast welkom in onze gezellige en sfeervolle wellness vakantiehuizen. Ervaar de weldaad van Onthaasten in de Achterhoek!

Boek uw last minute vakantie

Ontdek onze last minute acties

 
Midweek oktober 2019
Midweek oktober 2019

Midweek oktober 2019

wellness & sfeervol
Meer
 
Midweek november 2019
Midweek november 2019

Midweek november 2019

Op en top genieten
Meer
 

Last minute wellness weekend of vakantie

Een huisje in de Achterhoek voor uw last minute - dat klinkt al als muziek in de oren. Het prachtige coulisselandschap en de rust en ruimte om u heen: in één woord genieten! Toch maken wij uw last minute naar de Achterhoek nóg specialer. Bij ons boekt u namelijk last minute een huisje mét een sauna, sunshower en hottub of jacuzzi. Onze vakantiehuisjes bieden u privé wellnessfaciliteiten en zijn daarmee perfect voor een romantisch weekendje weg of een last minute wellness weekend met vriendinnen. De vakantiehuizen bieden plaats aan 2 tot 6 personen en zijn van alle gemakken voorzien. Elke woning is anders ingericht en kent haar eigen sfeer, maar de last minute wellness huisjes hebben één ding gemeen: ze bezorgen u hét ultieme en luxe vakantiegevoel.

Uw last minute wellness huisje:

  • Geschikt voor 2 tot 6 personen
  • Luxe en stijlvol ingericht
  • Midden in de Achterhoekse natuur
  • Privé wellness mogelijkheden
  • WiFi aanwezig in uw huisje

Ziet u het al voor zich? Uzelf in de hottub of jacuzzi, genietend van de heerlijke geur, het geluid van de natuur, het vlammende houtvuur en de sterren aan de hemel? En daarna heerlijk ontspannen in uw eigen sauna? Tijdens uw last minute vakantie bij Onthaasten in de Achterhoek is het allemaal mogelijk!