• Veilig
  • Betrouwbaar
  • Openheid

De privacyverklaring

Onthaasten in de Achterhoek vindt het belangrijk dat er vertrouwelijk met jouw privacygegevens omgegaan wordt. Al uw persoonsgegevens worden dan ook met uiterste zorg behandeld en beveiligd. Wij verklaren dan ook ons aan de eisen van de nieuwe Wet bescherming persoonsgegevens te houden (Wbp). Aangezien onze gegevensverwerking binnen de wettelijke vrijstellingsregelingen vallen, zijn we niet bij het College Beschermings Persoonsgegevens (CBP) aangemeld. 

 

Bedrijfsgegevens 

Wanneer u als bedrijf gebruikt maakt van onze website valt dit niet onder de Wet bescherming persoonsgegevens (Wbp). Onze privacyverklaring is met name bedoelt voor particulieren of als werknemer van een organisatie. 

 

Verwerking van gegevens

Wanneer je gebruikt maakt van onze website kunt u persoonsgegevens achterlaten. U kunt op twee verschillende manieren persoonsgegevens achterlaten bij ons op de website. U kunt zelf bepaalde gegevens invullen door bijvoorbeeld je aan te melden voor de nieuwsbrief. Ook kunt u onbewust gegevens achterlaten. Dit kan door actief gebruik te maken van de website. In onze privacyverklaring treft u aan waarvoor wij deze gegevens verwerken. Op het moment dat de gegevens niet langer nodig zijn, worden ze verwijderd. U kunt een aanvraag te doen voor inzage, correctie of verwijdering van uw gegevens. U kunt zowel  telefonisch contact met ons opnemen als per mail. Om fraude en/of misbruik tegen te gaan, vragen wij u voor identificatie. Alleen bij een geldige identificatie en op moment wanneer uw persoonsgegevens daadwerkelijk bij ons genoteerd zijn, heeft u recht op inzage, correctie of verwijdering. 

 

Aanvragen van informatie

Op het moment dat u een vraag aan ons stelt, optie neemt of een boeking doet, slaan wij deze gegevens op. Deze gegevens zijn nodig voor het alles soepel te laten verlopen van uw reservering. En om contact met u op te kunnen nemen als dat noodzakelijk is.

 

Beoordelingen 

Wij vragen al onze gasten, na het verblijf, een beoordelingsformulier online in te vullen. Deze beoordelingen zenden wij per mail, achteraf. Deze beoordelingen zullen wij gebruiken om ons productaanbod te verbeteren. Ook zetten wij deze beoordelingen op onze website zodat websitebezoekers input kunnen verzamelen van klanten. Hierbij wordt de voornaam en de laatste letter gedeeld van de gast. U kunt aanvraag doen om uw beoordeling in te zien, corrigeren of te verwijderen. Neem hiervoor contact met ons op. Alleen bij een geldige identificatie in combinatie met het daadwerkelijk ingevuld hebben van een beoordelingsformulier, heeft u recht hierop. 

 

Contactformulier 

Op het moment dat er vragen zijn kan er een contactformulier worden ingevuld. Aan de hand van het contactformulier kunnen wij contact met u opnemen om de vraag te behandelen en te beantwoorden. Deze informatie die u naar ons stuurt, zal worden opgeslagen in de mail. Deze gegevens zullen verwijderd worden op het moment dat deze niet meer nodig blijkt te zijn. 

 

Het delen met derden 

Wij delen onze gegevens niet met derden tenzij dit noodzakelijk is. Op het moment dat wij het idee hebben dat er fraude of misbruik wordt gepleegd via onze website, zullen wij bevoegde autoriteiten inschakelen en onze medewerkering aanbieden. 

 

Nieuwsbrief

Op het moment dat u aangeeft graag onze nieuwsbrief te willen ontvangen, zullen wij uw mailadres toevoegen aan de lijst. Mocht het zijn dat u zich graag wilt afmelden, kan dat door aan de onderkant van de nieuwsbrief op afmelden te klikken. 

 

Beveiliging van gegevens 

Om ervoor te zorgen dat uw gegevens veilig zijn bij ons in het systeem werken wij met een aantal veiligheidsprocedures. Dit met de bedoeling om te voorkomen dat onbevoegden toegang krijgen tot persoonsgegevens. Zo is onze website in staat om algemene bezoekgegevens bij te houden. Zo wordt het IP-adres van uw computer, het tijdstip van opvraging gegevens en eventuele gebruikersnaam geregisteerd. Deze gegevens kunnen gebruikt worden voor analyses om de toegankelijkheid van de website te verbeteren. Wij zullen gedurende het gehele proces uw gegevens optimaal beschermen en beveiligen. 

 

Cookies

Wanneer u onze website bezoekt vragen wij u om akkoord te gaan met onze cookies. Dit is een software programa dat bijhoudt waar onze bezoekers interesse in tonen. Op deze manier kunnen wij het gedrag van gebruikers analyseren en onze website gebruiksvriendelijker maken. Voor ons is gebruiksvriendelijkheid een heel belangrijk thema, vandaar het gebruik van cookies.

 

Cookies, of vergelijkbare technieken, die wij gebruiken

Onthaasten in de Achterhoek gebruikt alleen technische en functionele cookies. En analytische cookies die geen inbreuk maken op uw privacy. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen op uw computer, tablet of smartphone. De cookies die wij gebruiken zijn noodzakelijk voor de technische werking van de website en uw gebruiksgemak. Ze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en onthouden bijvoorbeeld uw voorkeursinstellingen. Ook kunnen wij hiermee onze website optimaliseren. U kunt zich afmelden voor cookies door uw internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kunt u ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van uw browser verwijderen. Onze marketingcookies maken het mogelijk om embeds van YouTube, LinkedIn, Facebook, Instagram etc. te tonen in artikelen. Ook kunnen deze cookies door Google worden gebruikt om gepersonaliseerde advertenties te tonen. Lees hier het Privacy Beleid van cookies door Google. 

 

Google Analytics

Onthaasten in de Achterhoek maakt gebruik van Google Analytics om gegevens te verzamelen die inzicht geven in het gebruik van de website. De volgende handelingen zijn uitgevoerd om deze gegevens zo veel mogelijk te anonimiseren:

  • Google Analytics privacy-vriendelijk ingesteld
  • Bewerkersovereenkomst met Google gesloten
  • Laatste cijfers van uw IP-adres worden gemaskeerd

Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover deze derden de informatie namens Google verwerken. Onthaasten in de Achterhoek heeft hier geen invloed op.

 

Wijziging privacyverklaring 

Onthaasten in de Achterhoek heeft het recht om wijzigingen aan te brengen in onze privacyverklaring. Daarom adviseren wij u om regelmatig onze privacyverklaring door te lezen, om zo op de hoogte te blijven van wijzigingen in het privacybeleid. 

Heeft u vragen of wilt u inzicht hebben neem dan contact met ons op. 

Deze privacy verklaring is op 20 april 2022 aangepast.