1. Zoek & Boek
  2. Onthaasten in de Achterhoek - Luxe wellness vakantiehuizen
  3. Vakantiehuizen
  4. Last minute
  5. Over Onthaasten
  6. Privé Wellness
  7. Contact

Massage tijdens je verblijf?

 

Massage in uw eigen vakantiehuis

Een massage hoort bij onthaasten, ontspannen, los laten. Dat is af en toe heel belangrijk, maar het wordt veel te vaak vergeten. 

U heeft een heerlijk vakantiehuis, van alle gemakken voorzien en geniet van de tijd dat u even niets moet, alleen maar onthaasten. Tuurlijk heeft u dan geen zin om ergens naar toe gaan. Dat hoeft ook niet, bij ons komt de masseuse gewoon bij u aan huis!

Wij werken samen met een gediplomeerde masseuse en u kunt kiezen uit onderstaande mogelijkheden.

Indien u een massage tijdens het verblijft wenst, kunt u dit aangeven tijdens boeken bij de opties. 

Prijzen:

massage 45 minuten: Euro 47,50

massage 60 minuten: Euro 60,--

Massage vindt plaats in uw eigen vakantiehuis.

 

Overzicht verschillende mogelijkheden:

AYURVEDISCHE MASSAGE
Deze oud-Indiase lichaams massage is al meer dan 5000 jr. oud en staat beschreven in de Ayurveda.(Ayus = leven en veda = kennis.) In India is deze massage nauw verweven met het gezinsleven en wordt al op zeer jonge leeftijd aangeleerd.

De behandeling is gebaseerd op het herstel van onze energiebalans. Spanningen of gezondheidsklachten ontstaan als die balans verstoord is. De Ayurvedische massage wordt geroemd om haar preventieve werking.  Zij stimuleert belangrijke processen zoals de bloedsomloop, het lymfe-stelsel, opname van voedingstoffen, doorbloeding van de organen en uitscheiding van gifstoffen.

De massage werkt stress verminderend, het lichaam wordt krachtiger en zuiverder en minder vatbaar voor ziekten.

De methode is zeer geschikt om gewoon even helemaal te ontspannen en optimaal te “Welnessen”.

Bij de massage wordt gebruik gemaakt van een verwarmde natuurlijke basisolie aangevuld met een etherische olie. Deze olie bevat alle heilzame vitaminen en belangrijke stoffen, die door de huid worden opgenomen.


VOETREFLEXZONE MASSAGE
Bij deze massage worden de zones op de voeten gemasseerd die verbonden zijn met de organen in ons lichaam. Zij heeft een heilzame en ontspannende werking en behandeld “heel de mens”.

Soms kunnen (emotionele) spanningen en/of stress zo erg op je inwerken dat het zich fysiek gaat uiten d.m.v. klachten. Door deze geblokkeerde energie weer vrij te maken en te laten stromen, krijgt het lichaam de kans zich weer te herstellen en te helen.

Om tot volledige ontspanning en rust te komen wordt de massage afgerond met behulp een natuurlijke basisolie, aangevuld met etherische olie.


COMBINATIE
Een combinatie van massage behandelingen zijn ook mogelijk b.v.:
Een voetreflex behandeling in combinatie met een nek en schouder massage. Een hoofd massage in combinatie nek schouder en rug massage.


WORKSHOP HOOFDMASSAGE
Een massage is leuk om te geven en heerlijk om te krijgen. Bovendien is het goed voor de gezondheid en kunnen klachten afnemen of zelfs verdwijnen. Een massage werkt erg rustgevend en preventief.
 
Met je vriendinnen, je partner, familie een workshop hoofdmassage volgen? Dat kan. De workshop duurt ongeveer 2 1/2 uur en wordt in uw eigen vakantiewoning gegeven. Hierbij leert u een eenvoudige hoofdmassage te geven op een gewone stoel. Door wat u hebt geleerd in de praktijk te brengen bij uw vriendin/partner/familie etc. Het geven van een hoofdmassage wordt eerst voorgedaan, waarna u dus direct het geleerde in de praktijk kunt brengen. 
 
De kosten voor deze workshop bedragen euro 25 p/persoon.