Wellness Ferienhäuser Holland
Massage aan huis

Massage aan huis

  • Massage aan huis
  • Ontspannende vakantie
  • Wellness weekend
  • Luxe vakantiewoningen

Massage in jouw eigen vakantiehuis

Geniet van een ontspannen verblijf met een massage aan huis!

Een massage hoort bij onthaasten, ontspannen, los laten. Dat is af en toe heel belangrijk, maar het wordt veel te vaak vergeten. Tijdens een verblijf in een luxe vakantiehuisje in de Achterhoek, kunt u echt genieten van een ontspannende vakantie. Hier krijg je namelijk een massage op locatie, dus bij jouw wellnessvakantiehuis.

Je hebt een heerlijk vakantiehuis, van alle gemakken voorzien en geniet van de tijd dat je even niets moet, alleen maar onthaasten. Tuurlijk heb je dan geen zin om ergens naar toe gaan. Dat hoeft ook niet, bij ons komt de masseuse gewoon bij jou aan huis! 

Wij werken samen met een gediplomeerde masseuse en je kunt kiezen uit diverse mogelijkheden. Er zijn verschillende mogelijkheden voor een massage en combinaties zijn ook mogelijk! Bijvoorbeeld een combinatie tussen een voetreflexbehandeling met een nek- en schoudermassage.

Of kies voor een heerlijke volledige ontspanningsmassage.

Een massage werkt stressverminderend, het lichaam wordt krachtiger en zuiverder en minder vatbaar voor ziekten. 

Een massage is zeer geschikt om gewoon even helemaal te ontspannen en optimaal te genieten van een wellness weekend.   

Een massage op locatie kost:

  • 45 minuten: €57,50
  • 60 minuten: €70,-.

Indien je een massage tijdens het verblijft wenst, kan je dit aangeven bij de opties tijdens het boeken. Massages zijn op aanvraag.

 

VOETREFLEXZONE MASSAGE

Bij deze massage worden de zones op de voeten gemasseerd die verbonden zijn met de organen in ons lichaam. Zij heeft een heilzame en ontspannende werking en behandeld “heel de mens”.

Soms kunnen (emotionele) spanningen en/of stress zo erg op je inwerken dat het zich fysiek gaat uiten d.m.v. klachten. Door deze geblokkeerde energie weer vrij te maken en te laten stromen, krijgt het lichaam de kans zich weer te herstellen en te helen.

Om tot volledige ontspanning en rust te komen wordt de massage afgerond met behulp een natuurlijke basisolie, aangevuld met etherische olie.

8,6

Onze gasten geven ons gemiddeld een 8,6.

massage op locatie
Massage op locatie