Op het park
Kom tot rust! Prijs vanaf €57,50 voor 45 minuten

Massage in jouw eigen vakantiehuis

Geniet van een ontspannen weekendje weg met massage

Helaas kunnen wij door de huidige RIVM maatregelen de massage op locatie momenteel niet aanbieden.

Een massage hoort bij onthaasten, ontspannen, los laten. Dat is af en toe heel belangrijk, maar het wordt veel te vaak vergeten. Tijdens een verblijf in een luxe vakantiehuisje in de Achterhoek, kunt u echt genieten van een ontspannende vakantie. Hier krijg je namelijk een massage op locatie, dus bij jouw wellnessvakantiehuis.

Je hebt een heerlijk vakantiehuis, van alle gemakken voorzien en geniet van de tijd dat je even niets moet, alleen maar onthaasten. Tuurlijk heb je dan geen zin om ergens naar toe gaan. Dat hoeft ook niet, bij ons komt de masseuse gewoon bij jou aan huis! 

Wij werken samen met een gediplomeerde masseuse en je kunt kiezen uit onderstaande mogelijkheden. Er zijn verschillende mogelijkheden voor een massage en combinaties zijn ook mogelijk! Bijvoorbeeld een combinatie tussen een voetreflexbehandeling met een nek- en schoudermassage.

Een massage op locatie kost:

  • 45 minuten: €57,50
  • 60 minuten: €70,-.

Indien je een massage tijdens het verblijft wenst, kan je dit aangeven bij de opties tijdens het boeken. U wordt dan teruggebeld om met de masseuse zelf een dag en tijd af te spreken. 

U kunt kiezen uit een massageduur van 45 of 60 minuten, echter indien de massage voor 1 persoon geboekt wordt, is de minimale afneem tijd 1 uur. Voor 2 personen of meer, kunt u uiteraard wel voor de 45 minuten massage kiezen.

 
Boek nu een verblijf bij Onthaasten in de Achterhoek
 

AYURVEDISCHE MASSAGE

Deze oud-Indiase lichaams massage is al meer dan 5000 jr. oud en staat beschreven in de Ayurveda (Ayus = leven en veda = kennis.) In India is deze massage nauw verweven met het gezinsleven en wordt al op zeer jonge leeftijd aangeleerd.

De behandeling is gebaseerd op het herstel van onze energiebalans. Spanningen of gezondheidsklachten ontstaan als die balans verstoord is. De Ayurvedische massage wordt geroemd om haar preventieve werking.  Zij stimuleert belangrijke processen zoals de bloedsomloop, het lymfe-stelsel, opname van voedingstoffen, doorbloeding van de organen en uitscheiding van gifstoffen.

De massage werkt stressverminderend, het lichaam wordt krachtiger en zuiverder en minder vatbaar voor ziekten. De methode is zeer geschikt om gewoon even helemaal te ontspannen en optimaal te genieten van een wellness weekend. Bij de massage wordt gebruik gemaakt van een verwarmde natuurlijke basisolie aangevuld met een etherische olie. Deze olie bevat alle heilzame vitaminen en belangrijke stoffen, die door de huid worden opgenomen.

VOETREFLEXZONE MASSAGE

Bij deze massage worden de zones op de voeten gemasseerd die verbonden zijn met de organen in ons lichaam. Zij heeft een heilzame en ontspannende werking en behandeld “heel de mens”.

Soms kunnen (emotionele) spanningen en/of stress zo erg op je inwerken dat het zich fysiek gaat uiten d.m.v. klachten. Door deze geblokkeerde energie weer vrij te maken en te laten stromen, krijgt het lichaam de kans zich weer te herstellen en te helen.

Om tot volledige ontspanning en rust te komen wordt de massage afgerond met behulp een natuurlijke basisolie, aangevuld met etherische olie.

STOELMASSAGE

Wilt u helemaal tot rust komen, genieten van een echt moment voor uzelf? Misschien heeft u op dit moment nog last van fysieke klachten, zoals pijnlijke en gespannen spieren? Of merkt u dat uw hoofd, nek, schouders en rug vermoeid zijn? Boek dan nu stoelmassage en ervaar de positieve effecten zodat u optimaal van uw vakantie geniet.

Wat is stoelmassage?
Stoelmassage vindt plaats op een speciaal ontwikkelde ergonomische massagestoel. De behandeling is gebaseerd op een drukpunttechniek en wordt met duimen en handen door de kleren heen gegeven.

Hoe werkt een stoelmassage?
Indien u deze stoelmassage boekt (vooraf boeken) komt de masseuse naar u toe in de woning met een massagestoel. U hoeft dus nergens heen en kunt fijn in de woning verblijven.  De behandeling wordt door de kleren heen gegeven en is hierdoor laagdrempelig.

Hoe ziet de behandeling eruit? 
Een behandeling wordt afgestemd op persoonlijke behoeften, zodat eventuele klachten doelgericht en effectief behandeld worden. U kunt kiezen uit een massage van 45 minuten of 1 uur. De massage biedt ontspanning en dit is direct te merken.

Stoelmassage
 

Meer Wellness, Ontspannen en Recreatie en Entertainment