Onthaasten in de Achterhoek - Luxe wellness vakantiehuizen
Kerstvakantie in een luxe vakantiehuis

Kerstvakantie in een luxe vakantiehuis

  • Vakantiehuizen met privé wellness
  • Hottub of jacuzzi, sauna en sunshower
  • Luxe huisje huren in de kerstvakantie

Wellness vakantiehuis in de kerstvakantie?

Op zoek naar een wellness vakantiehuis in de kerstvakantie? Wil je tijdens de Kerstdagen genieten van complete ontspanning, optimale rust en heel veel luxe? Onthaasten in de Achterhoek is dé perfecte vakantiebestemming om even helemaal tot jezelf te komen tijdens de Kerstdagen! Wij verhuren luxe vakantiehuizen met wellness. Onze woningen zijn standaard voorzien van een hottub of jacuzzi, sauna en sunshower. Wil je Kerst samen met je gezin vieren? Geen probleem, want onze vakantiehuizen zijn geschikt voor 2 tot 6 personen.

Bij Kerst hoort natuurlijk lekker eten. Bij Onthaasten in de Achterhoek kun je een heerlijke kerstmaaltijd bereiden en er samen van genieten bij de knusse houthaard met de kerstboom op de achtergrond. Daarna afwassen? Nee hoor, daar hebben we de vaatwasser voor, zodat jij daarna heerlijk kunt genieten in de hottub of jacuzzi of sauna

 

Luxe huisje huren met Kerstmis

Naast een knusse en warme kerstvakantie, kun je bij ons ook profiteren van veel luxe en privacy. Bij Onthaasten in de Achterhoek kun je een luxe huisje huren met Kerst en de stress van het afgelopen jaar even compleet achter je laten. Kom relaxen in je privé hottub of jacuzzi. Geniet van de heerlijke geur, het geluid van de natuur, het knisperende houtvuur en de sterren aan de hemel. Puur genieten tijdens je kerstvakantie! Heb je overdag een sneeuwwandeling gemaakt en wil je graag even opwarmen? Kom helemaal tot rust en warm lekker op in je eigen sauna. Onthaasten in de Achterhoek maakt het zelfs mogelijk om midden in de winter een bruin kleurtje te krijgen. Met onze sunshowers kun je heerlijk en gemakkelijk bijkleuren terwijl je onder de douche staat.

Ben jij wel toe aan een gezellige, ontspannende en luxe kerstvakantie in de Achterhoek? Kom dan naar Onthaasten in de Achterhoek om een luxe huisje te huren met Kerstmis en profiteer van privé wellness tijdens de koude Kerstdagen. Onze huizen beschikken standaard over:

  • Hottub of jacuzzi
  • Sauna
  • Sunshower
  • Sfeervolle inrichting
  • Ruime ligging
  • Privacy
Boek een vakantiehuis in de kerstvakantie