Onthaasten in de Achterhoek - Luxe wellness vakantiehuizen
Kerstvakantie in een luxe vakantiehuis

Kerstvakantie in een luxe vakantiehuis

  • Vakantiehuizen met privé wellness
  • Hottub of jacuzzi, sauna en sunshower
  • Kleinschalig vakantiepark

Sfeervol kerstverblijf in de Achterhoekse natuur

Wil je tijdens de kerstdagen genieten van complete ontspanning, optimale rust en heel veel luxe? Onthaasten in de Achterhoek is dé perfecte vakantiebestemming om even helemaal tot jezelf te komen tijdens de kerstdagen! Wij beschikken over luxe vakantiehuizen met wellness. Onze woningen zijn standaard voorzien van een hottub of jacuzzi, sauna en sunshower. Dat is heerlijk opwarmen tijdens de koude winterdagen!

 

Vind jouw ideale verblijf met kerst ⤵️

Knusse kerstsfeer in een vakantiehuis

Bij kerst hoort natuurlijk lekker eten. Bij Onthaasten in de Achterhoek kun je een heerlijke kerstmaaltijd bereiden en er samen van genieten bij de knusse houthaard met de kerstboom op de achtergrond. Daarna afwassen? Nee hoor, daar hebben we de vaatwasser voor, zodat jij daarna heerlijk kunt genieten in de hottub, jacuzzi of sauna. Geniet van de heerlijke geur, het geluid van de natuur, het knisperende houtvuur en de sterren aan de hemel. Onthaasten in de Achterhoek maakt het zelfs mogelijk om midden in de winter een bruin kleurtje te krijgen. Met onze sunshowers kun je heerlijk en gemakkelijk bijkleuren terwijl je onder de douche staat.

 
    Privé hottub of jacuzzi, sauna en sunshower
    Veel ruimte en privacy
    Kleinschalig en in de natuur
 
 
 

Liever met oud en nieuw verblijven? Bekijk het aanbod!

Wat eerdere gasten ons vroegen

👤 Met hoeveel personen kan ik een vakantiehuis boeken?

Je kunt bij ons een huisje huren met kerst voor 2 tot 6 personen. Perfect voor quality time met zijn tweetjes of met het hele gezin. En jouw hond? Die mag gewoon mee! Geef dit aan bij de boeking en wij zoeken een geschikte woning.

🌲 Welke activiteiten kan ik ondernemen in de omgeving?

Maak een wandel- of fietstocht door het coulisselandschap met haar prachtige kastelen en landhuizen, huur een Italiaanse Vespa scooter of bezoek het openluchtmuseum Erve Kots, waar je ook heerlijke pannenkoeken kunt eten in een sfeervolle ambiance.