Onthaasten in de Achterhoek - Luxe wellness vakantiehuizen
Wellness midweek

Wellness midweek

  • Midweek eropuit
  • Luxe vakantiehuizen voor max. 6 personen
  • Met privé wellness faciliteiten

Puur ontspannen tijdens een wellness midweek in Nederland

Ontspannen in de sauna, bijkleuren onder de Sunshower en bubbelen in de jacuzzi; dat klinkt toch als muziek in uw oren? 🎶  U beleeft het bij Onthaasten in de Achterhoek; een kleinschalig vakantiepark nabij Winterswijk (Achterhoek). Of u nu een midweek vol wellness belevenissen wilt ervaren omdat u een drukke werkweek achter de rug heeft, of er gewoon eventjes op uit wilt omdat u het verdient; wij ontvangen u graag en laten u volop ontspannen! Al onze vakantiehuizen beschikken over privé wellness faciliteiten, wel zo fijn om niets met andere gasten te hoeven delen! Neem een kijkje in ons aanbod en bepaal in welk vakantiehuis u een geweldige wellness midweek in Nederland gaat beleven!

 

Midweek vol wellness belevenissen

Een wellness midweek weg in de Achterhoek betekent volop genieten en ontspannen. Of u nu met uw parter of met uw vrienden of vriendinnen eropuit wilt, dankzij ons ruime aanbod vindt u gegarandeerd het ideale vakantiehuis voor uw wellness midweek. Tijdens uw midweek vol wellness belevenissen verblijft u in een huisje voor 2 tot 6 personen. U beschikt over alle luxe die u zich maar kunt wensen; van een sfeervolle woonkamer met TV en een volledig ingerichte keuken tot slaapkamers met boxspringbedden en een ruim terras. En natuurlijk niet te vergeten tijdens uw wellness midweek: privé wellness faciliteiten! Naast een sauna, Sunshower en hottub of jacuzzi, beschikken enkele huisjes over een open haard. En als kers op de taart kunt u kiezen voor een super de luxe vakantiehuis met privé zwembad!

 

Tips tijdens uw wellness midweek weg:

Maak gebruik van onze extra services 💆

Geniet nóg meer van uw wellness midweek weg met een massage op locatie, privé kok bij uw vakantiehuis of huur een fiets en ontdek de natuurrijke omgeving.

Bezoek een nabijgelegen dorp 📌

Breng een bezoekje aan Lichtenvoorde, Ruurlo of Winterswijk. In deze gezellige dorpjes kunt u heerlijk struinen door de straten of even shoppen!

Ontdek de Achterhoek te voet 🥾

Vanaf ons vakantiepark in de Achterhoek kunt u ook prachtige wandelingen maken! Geniet van rust, ruimte en stilte; wat wilt u nog meer?