Onthaasten in de Achterhoek - Luxe wellness vakantiehuizen
Privé sauna met overnachting
Privé sauna met overnachting
Privé sauna met overnachting

Privé sauna met overnachting

  • Luxe vakantiehuizen met privé wellness
  • Sauna, sunshower en hottub of jacuzzi
  • Voor 2 tot 6 personen
  • Wood-fired hot tub
  • Sun shower

Ontspannen in de privé sauna met overnachting

Voor een privé sauna met overnachting ben je bij Onthaasten in de Achterhoek aan het juiste adres. Alle vakantiehuizen van Onthaasten in de Achterhoek beschikken over privé wellness faciliteiten. Zo heeft elk wellness vakantiehuis een heerlijk houtgestookte hottub in de tuin of anders een 2 persoons jacuzzi binnen en een privé sauna. Geniet in een luxe vakantiehuis voor privé wellness met z'n tweeën of met meerdere personen. De luxe wellnesshuizen zijn namelijk geschikt voor 2 tot 6 personen. Wie neem jij mee?

Ook zijn de vakantiewoningen uitgerust met een heerlijke sunshower. Deze sunshowers hebben een dubbele functie. Met de UV-functie krijg je een lekker bruin kleurtje tijdens het douchen. Bij de IR-functie geven de infrarood warmtelampen je spieren een intensieve doorbloeding die diep in de huid doordringt, de pijn verlicht en de bloedsomloop stimuleert.

 
 

Privé wellness faciliteiten

Bij Onthaasten in de Achterhoek kun je heerlijk tot rust komen in onze wellness vakantiehuis met overnachting. De wellness vakantiehuizen zijn gelegen op grote percelen grond en hebben een zonnige ligging. Je gebruikt je wellness privé, zodat je in alle privacy kunt genieten. Lekker vanuit jouw eigen, warme buitenbad kijken naar de sterrenhemel, onder het genot van een heerlijk glaasje, of lekker nagenieten van de IR-sauna op de buiten loungebank, doen wat je zelf wilt, lekker onthaasten en tot rust komen. Naast de vele privé wellness faciliteiten beschikt elk vakantiehuis over veel luxe. Een gezellige houthaard geeft de living, buiten de heerlijke warmte, charme en knusheid. Bewust is elk vakantiehuis met wellness bij ons anders ingericht. Elke woning heeft een eigen sfeer en een andere kleurstelling.

Geniet van de geur, het geluid van de natuur, het brandende houtvuur, de privé wellness faciliteiten van jouw vakantiehuis, de hottub of jacuzzi, de sauna, de sunshower en het heerlijke buitenleven. Bij Onthaasten in de Achterhoek is het puur genieten! Ervaar de unieke combinatie van (outdoor) privé wellness en Achterhoekse gastvrijheid op een kleinschalig vakantiepark in de Gelderse Achterhoek, waar privacy en ruimte nog vanzelfsprekend zijn. Geniet van jouw weekend weg of vakantie in de Achterhoek.

 
 

Sfeerimpressie van Vakantiehuisje de Appelbloesem met hottub