Wellness vakantiehuis met prive sauna en hottub

Alle vakantiehuizen van Onthaasten in de Achterhoek beschikken over prive wellness faciliteiten. Zo heeft elk wellness vakantiehuis een heerlijke hout gestookte hottub in de tuin staan en een eigen sauna.

Tevens zijn de meeste woningen ook uitgerust met een heerlijke sunshower. De sunshowers die u in de wellness huizen van Onthaasten in de Achterhoek aantreft, hebben een dubbele functie. U kunt kiezen uit de UV functie, dat betekent een lekker bruin kleurtje opdoen tijdens het douchen of kiest u voor de IR functie. De Infrarood warmte lampen geven je spieren een intensieve doorbloeding die diep in de huid door dringt en de pijn verlicht en de bloedsomloop stimuleert.

Luxe is bij ons standaard

De wellness vakantiehuizen zijn gelegen op grote percelen grond en hebben een zonnige ligging. Alle wellness faciliteiten heeft u lekker prive en voor uzelf, veel privacy, genieten in de tuin, de hottub, de sauna.....de sunshower, het uitzicht. Veel van onze wellness vakantiehuizen zijn gelegen aan een wei kant. U kunt zo heerlijk van u af kijken terwijl u geniet van het warme water van de hottub en de overige prive wellness faciliteiten die bij uw eigen wellness vakantiehuis horen.

Lekker vanuit uw eigen, warme buitenbad kijken naar de sterrenhemel, onder het genot van een heerlijk glaasje, of lekker nagenieten van de IR-Sauna op de buiten loungebank, doen wat u zelf wilt, lekker onthaasten en tot rust komen.

De hottubs die standaard bij elk vakantiehuis van ons staan, zijn geen jacuzzi maar (h)eerlijke tubs die met speciale houtbrikets worden opgestookt.

Het voordeel van onze houtgestookte hottubs ten opzichte van een jacuzzi is dat deze geluidsvrij is en veel natuurlijker. Ook het water vervangen is veel sneller dan bij een jacuzzi. Elke gast heeft gegarandeerd vers water!

Prive wellness faciliteiten

Naast de vele standaard prive wellness faciliteiten beschikt elke woning binnen ook over veel luxe. Een gezellige hout haard geeft de living, buiten de heerlijke warmte ook charme en knusheid. Bewust is elk wellness vakantiehuis bij ons anders ingericht. Elke woning heeft een eigen sfeer en een andere kleurstelling. 

Genieten van de geur, het geluid van de natuur, het brandende houtvuur, de prive wellness faciliteiten van uw vakantiehuis, de sauna, de sunshower en het heerlijke buitenleven .............. bij Onthaasten in de Achterhoek is het puur genieten!

Ervaar deze unieke combinatie van (outdoor) prive wellness en Achterhoekse gastvrijheid op een bijzonder mooie locatie, omgeven door een uniek natuurgebied, op een kleinschalig vakantiepark in de Gelderse Achterhoek, waar privacy en ruimte nog vanzelfsprekend is.

 

Wie nog nooit bij Onthaasten in de Achterhoek is geweest,
moet er snel eens naartoe. 
Wie er al eens is geweest, 
wil graag weer terug.

Sauna

Informatie over de Sauna

Hottub

Informatie over de Hottub

Sunshower

Informatie over de Sunshower