1. Luxe vakantiewoning
  2. Privé wellness
  3. Sauna
  4. Houtgestookte hottub
  5. Sunshower

Wellness vakantiehuis met prive sauna en hottub

Wie nog nooit bij Onthaasten in de Achterhoek is geweest, moet er snel eens naartoe. Wie er al eens is geweest, wil graag weer terug.

Alle vakantiehuizen van Onthaasten in de Achterhoek beschikken over privé wellness faciliteiten. Zo heeft elk wellness vakantiehuis een heerlijke houtgestookte hottub in de tuin staan en een eigen sauna. Geniet in een luxe vakantiehuis voor prive wellness voor 2 of met meerdere mensen. De wellnessvakantiehuisjes zijn namelijk geschikt voor 4 tot 10 personen. Wie neem jij mee? 

Tevens zijn de meeste woningen ook uitgerust met een heerlijke sunshower. De sunshowers die je in de wellness huizen van Onthaasten in de Achterhoek aantreft, hebben een dubbele functie. Je kunt kiezen uit de UV-functie, dat betekent een lekker bruin kleurtje opdoen tijdens het douchen of je kiest voor de IR-functie. De Infrarood warmtelampen geven je spieren een intensieve doorbloeding die diep in de huid door dringt en de pijn verlicht en de bloedsomloop stimuleert.

 
Zoek & Boek nu

Sfeerimpressie van een 6-persoons vakantiehuisje met hottub:

Luxe is bij ons standaard

De wellness vakantiehuizen zijn gelegen op grote percelen grond en hebben een zonnige ligging. Hier gebruik je wellness privé, zodat je in alle privacy kan genieten. Zo kan je heerlijk onstpannen in de tuin, de hottub, de sauna, de sunshower en het uitzicht. Veel van de wellness vakantiehuizen zijn gelegen aan een wei kant. Je kunt hier heerlijk van je af kijken terwijl je aan het genieten bent van het warme water van de hottub en de overige prive wellness faciliteiten die bij jouw eigen wellness vakantiehuis horen.

Lekker vanuit jouw eigen, warme buitenbad kijken naar de sterrenhemel, onder het genot van een heerlijk glaasje, of lekker nagenieten van de IR-Sauna op de buiten loungebank, doen wat je zelf wilt, lekker onthaasten en tot rust komen. Er is zelfs een vakantiehuis met privé zwembad

De hottubs die standaard bij elk vakantiehuis van ons staan, zijn geen jacuzzi maar (h)eerlijke tubs die met speciale houtbrikets worden opgestookt.

Het voordeel van onze houtgestookte hottubs ten opzichte van een jacuzzi is dat deze geluidsvrij is en veel natuurlijker. Ook het water vervangen is veel sneller dan bij een jacuzzi. Elke gast heeft gegarandeerd vers water!

Privé wellness faciliteiten

Naast de vele standaard privé wellness faciliteiten beschikt elke woning binnen ook over veel luxe. Een gezellige houthaard geeft de living, buiten de heerlijke warmte, charme en knusheid. Bewust is elk wellness vakantiehuis bij ons anders ingericht. Elke woning heeft een eigen sfeer en een andere kleurstelling. 

Genieten van de geur, het geluid van de natuur, het brandende houtvuur, de prive wellness faciliteiten van jouw vakantiehuis, de sauna, de sunshower en het heerlijke buitenleven; bij Onthaasten in de Achterhoek is het puur genieten!

Ervaar deze unieke combinatie van (outdoor) prive wellness en Achterhoekse gastvrijheid op een bijzonder mooie locatie, omgeven door een uniek natuurgebied, op een kleinschalig vakantiepark in de Gelderse Achterhoek, waar privacy en ruimte nog vanzelfsprekend is.

 

Sauna

Informatie over de Sauna

Hottub

Informatie over de Hottub