Onthaasten in de Achterhoek - Luxe wellness vakantiehuizen
 Zomervakantie
 Zomervakantie
 Zomervakantie
 Zomervakantie
 Zomervakantie

Zomervakantie

  • Zomervakantie in de Achterhoek
  • Wellness huisjes voor 2-6 personen
  • Veel privacy, rust Ă©n natuur

Zomers genieten in de Achterhoek

Relaxen in het zonnetje, bubbelen in de jacuzzi of genieten van een heerlijk diner bereid door een privé kok; bij Onhaasten word je helemaal in de watten gelegd! Ons vakantiepark in de Achterhoek beschikt over wellness huisjes voor 2 tot 6 personen. Op ons kleinschalige vakantiepark beleef je een zomervakantie met veel privacy en rust. De vakantiehuizen beschikken namelijk allemaal over privé wellnessfaciliteiten; je hoeft dus niks te delen met andere gasten. Ook is de omgeving uitermate geschikt om te verkennen tijdens je zomervakantie in de Achterhoek. Vanaf ons vakantiepark maak je prachtige wandelingen en fietstochten. En hoe fijn is het om daarna te relaxen in je eigen hottub?

Je verblijf tijdens de zomervakantie

Wanneer je een wellness huisje huurt in de zomervakantie bij Onthaasten in de Achterhoek ervaar je optimale ontspanning en veel rust. De vakantiehuizen zijn geschikt voor 2 tot 6 personen en zijn voorzien van veel luxe. Alle wellness huisjes zijn voorzien van een privé sauna, sunshower en hottub of jacuzzi. De vakantiehuizen zijn sfeervol ingericht en beschikken over een volledige keuken, gezellige woonkamer, comfortabele bedden en sommige huisjes beschikken over een haardvuur voor nóg meer gezelligheid. 

Voor een extra comfortabel verblijf kun je gebruik maken van onze services. Geniet bijvoorbeeld van een ontspannende massage op locatie. Een massage hoort immers bij onthaasten en ontspannen; en dat is af en toe heel belangrijk! Of geniet van een heerlijke ontbijtservice! De ontbijttafel wordt gedekt door je privé butler. Je kunt dus zo aanschuiven; hoe fijn is dat! Ook kun je 's avonds genieten van een heerlijk diner verzorgd door een privé kok. Kortom, genoeg mogelijkheden om jezelf te verwennen!

 

Ontdek de omgeving van je wellness huisje

Tijdens de zomervakantie kun je niet alleen genieten in je vakantiehuis, maar ook in de omgeving is genoeg te beleven. Huur op ons vakantiepark een fiets en ontdek de Achterhoek. In de omgeving zijn prachtige fietsroutes te vinden langs oude kastelen, landhuizen en uitgestrekte weilanden. Of ga eropuit en bezoek het Openlucht Museum van Erve Kots. Je gaat echt even terug in de tijd en wordt meegenomen hoe er vroeger in de Achterhoek werd geleefd. Of neem je kinderen mee naar Megapret; een gave binnen- en buitenspeeltuin waar ze zich urenlang kunnen vermaken. Wanneer je in de zomervakantie bij Onthaasten in de Achterhoek verblijft in een wellness huisje kun je optimaal ontspannen en relaxen, maar er valt ook genoeg te beleven! Wanneer mogen wij jou verwelkomen?