De Achterhoek, één van de mooiste stukjes van Nederland
Weekendje weg achterhoek
De Achterhoek, één van de mooiste stukjes van Nederland
Weekendje weg achterhoek

Weekendje weg in de Achterhoek?

 
  1. Luxe vakantiehuizen
  2. Onthaasten in de Achterhoek
  3. Privé Wellness
  4. Sauna, hottub, sunshower

Weekendje weg in de Achterhoek?

Kom tot rust in een luxe vakantiehuis met privé wellness.

De Achterhoek ligt tussen de rivier de IJssel, de regio’s Twente, Salland en de Duitse grens in. In deze omgeving vind je alles voor een ontspannen en veelzijdig weekendje weg. Hier gaat het ritme in een prettig tempo, waardoor je optimaal kunt onthaasten. De omgeving van deze luxe vakantiehuizen is zeer divers en daardoor leuk om te ontdekken met de fiets, ter voet of met de auto. 

Als fietser word je in de Achterhoek echt in de watten gelegd. Zo is de regio aangesloten op het internationale netwerk van fietsknooppunten. Hou je meer van wandelen? Dan kun je gebruikmaken van een keuzepuntennetwerk. De Achterhoek is door het landelijk fietsplatform uitgeroepen tot het beste fietsgebied van Nederland.

Dagje uit in de Achterhoek?

Hoe je dit gebied ook gaat ontdekken tijdens een weekendje weg, de Achterhoek zal je verrassen. Bezoek eens een van de imposante kastelen of laat je inspireren in interessante musea.

Zin in een dagje uit met vrienden of je partner? Dan is het leuk om een scooter of oldtimer te huren en de omgeving te verkennen. Ga je een dagje uit met kinderen? Dan zal het Klimbos in Ruurlo een leuke attractie zijn of de steengroeve in Winterswijk. Zin om te zwemmen in een groot waterparadijs? In Bocholt, ligt een groot zwemparadijs met sauna’s. 

 
Omgeving van de Achterhoek
 

Luxe vakantiehuizen in de Achterhoek

Wie op zoek is naar rust in een mooie omgeving, biedt Onthaasten in de Achterhoek de uitkomst. De luxe vakantiehuizen met privé wellness zijn geschikt voor mensen die toe zijn aan een ontspannend weekendje weg. De Achterhoek ademt een authentieke sfeer uit, hier kan je eindeloos door een schilderachtig landschap en door pittoreske stadjes struinen.

Na een dag vol met de natuur, cultuur en warmhartigheid van de Achterhoekers, kan je ultiem ontspannen in een vakantiehuisje met sauna, hottub en sunshower. Luxe wellness faciliteiten waar je gegarandeerd van zult genieten. Na een weekendje weg in de Achterhoek ben je weer helemaal opgeladen en tot jezelf gekomen.

 
Reserveer nu een luxe vakantiehuis
 
weekendje weg achterhoek
 
weekendje weg achterhoek