Vriendinnenweekend
Vriendinnenweekend

Wellness en vriendinnenweekend

 
  1. Gezelligste vriendinnenweekend
  2. Luxe vakantiehuizen
  3. Wellness; hottub, sauna, Sunshower
  4. Leuke omgeving

Vriendinnenweekend met wellness

Ben je op zoek naar een ideale accommodatie voor een vriendinnenweekend? Zoek dan niet verder. Want bij Onthaasten in de Achterhoek heb je een accommodatie en activiteit in één. Je kan hier namelijk overnachten in een van de luxe vakantiewoningen met wellness. Op deze manier hoef je geen saunadag te plannen, want alle wellness faciliteiten zijn te vinden in het moderne huisje met hottub, sauna en Sunshower. Je hoeft niet meer na te denken over andere vriendinnenweekend ideeën, maar een van de leuke vakantiehuisjes met privé wellness boeken. Succes gegarandeerd!

 
Boek nu een vriendinnenweekend bij Onthaasten in de Achterhoek

Weekendje weg met vriendinnen

Een wellness vriendinnenweekend is pas geslaagd als je verder nergens over hoeft na te denken, maar gewoon gezellig kan kletsen samen met een wijntje erbij. Er zijn 4- en 6-persoons vakantiehuizen, allen voorzien van een hottub en sauna.

Ga je met een grote groep vriendinnen een weekendje weg? Kies dan voor Villa Catharina, een 10-persoons groepsaccommodatie met privé zwembad en andere wellness faciliteiten. Dat wordt een gezellige bedoening.

De vakantiewoningen met wellness zijn ook zeer geschikt voor mensen die op zoek zijn naar een zussendag met overnachting. Hier ervaar je een compleet zussenweekend met alle privacy, waarbij je echt tijd hebt om even bij te kletsen. Zie jij jullie al zitten in een hottub?

 
Vriendinnenweekend in de Achterhoek
 
8,6

Onze gasten geven ons gemiddeld een 8,6.

 
Vriendinnenweekend in de Achterhoek

Locatie Onthaasten in de Achterhoek