Vakantiewoning met wellness
Vakantiewoning met sauna
Vakantiewoning met wellness
Vakantiewoning met sauna
Wellness vakantiewoning
infra rood sauna de Tortelduif

Wellness vakantiehuis met sauna?

 
  1. Vakantiehuisje met sauna
  2. Infrarood- of Finse sauna
  3. Wellnessvakantiehuisje
  4. Ontspannen

Wellness vakantiehuis met Privé Sauna

Geniet van een Infrarood sauna of een Finse sauna

Bij iedere vakantiewoning van Onthaasten in de Achterhoek tref je standaard Privé Wellness aan. Zo vind je bij iedere Privé Wellness vakantiewoning een infraroodsauna of Finse sauna, een hottub en bij een aantal vakantiewoningen tref je in de badkamer een Sunshower aan.

Wellnesshuisje met sauna in de Achterhoek

De wellnesshuisjes zijn allemaal individueel ingericht, waardoor ze allemaal een uniek design hebben. Maar wat ze wel gemeen hebben, is dat ze veel ruimte hebben, in een prachtige omgeving gelegen zijn en beschikken over een sauna en hottub. Heb jij zin in een romantisch weekendje weg? Of kom je juist overnachten met vriendinnen of familie? Dan zit je goed in een van de luxe huisjes met sauna en hottub.

Een infraroodsauna zal je een prettig en warm gevoel geven. Infraroodstralen kun je vergelijken met die van de zon wanneer die op je huid straalt. Dit geeft je het absolute Wellnessgevoel en draagt bij aan het verlichten van spier- en gewrichtspijnen en stimuleert de bloedcirculatie. Een Finse sauna, is een houten sauna waarbij de temperatuur ongeveer 80 graden is. Ook hierbij dringt de warmte diep in de spierweefsel, waardoor je lichaam helemaal ontspannen raakt. Ontdek zelf de weldaad dat een sauna kan geven aan jouw lichaam. Reserveer een van de luxe vakantiehuisjes met privé sauna en hottub en geniet!

Vakantiehuisje met sauna huren

De luxe vakantiehuisjes met sauna in de Achterhoek zijn modern en prachtig ingericht. Wanneer je hier een romantisch weekendje weg gaat beleef je totaal ontspanning. Je hebt de keuze uit een vakantiehuis met Finse sauna of een vakantiehuis met Infraroodsauna. Waar je ook voor kiest, je zult eindelijk even kunnen uitrusten en ontspannen bij een van de moderne vakantiehuizen met privé sauna bij Onthaasten in de Achterhoek.

Zoek & Boek nu
 
 
vakantiehuis met sauna